İzin Tercihlerini Özelleştir

Çerezleri, platformumuzda verimli bir şekilde gezinmenize ve belirli işlevleri gerçekleştirmenize yardımcı olmak için kullanıyoruz. Aşağıda her bir izin kategorisi altında, tüm çerezler hakkında ayrıntılı bilgi bulacaksınız.

"Gerekli" olarak kategorize edilen çerezler, sitenin temel işlevlerinin gerçekleştirilmesinde vazgeçilemez nitelikte olduklarından tarayıcınızda saklanır. ... 

Her Zaman Aktif

Gerekli çerezler, web sitesinin temel işlevleri için çok önemlidir ve web sitesi bunlar olmadan amaçlandığı şekilde çalışmayacaktır.Bu çerezler kişisel olarak tanımlanabilecek herhangi bir veriyi saklamaz.

İşlevsel çerezler, web sitesinin içeriğini sosyal medya platformlarında paylaşmak, geri bildirim toplamak ve diğer üçüncü taraf özellikleri gibi belirli işlevlerin gerçekleştirilmesine yardımcı olur.

Görüntülenecek çerez yok.

Analitik çerezler, ziyaretçilerin web sitesiyle nasıl etkileşime girdiğini anlamak için kullanılır. Bu çerezler, ziyaretçi sayısı, hemen çıkma oranı, trafik kaynağı vb. Gibi ölçümler hakkında bilgi sağlamaya yardımcı olur.

Performans çerezleri, ziyaretçilere daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmaya yardımcı olan web sitesinin temel performans indekslerini anlamak ve analiz etmek için kullanılır.

Görüntülenecek çerez yok.

Reklam çerezleri, ziyaretçilere daha önce ziyaret ettikleri sayfalara göre özelleştirilmiş reklamlar sunmak ve reklam kampanyasının etkinliğini analiz etmek için kullanılır.

Görüntülenecek çerez yok.

Doğru ve Dengeli Gübre Kullanımı Projesi

Toros Tarım’ın, doğru ve dengeli gübre kullanımını teşvik etmek amacıyla Tarım Bakanlığı’nın da desteğiyle 2012 yılında başlattığı “Doğru ve Dengeli Gübre Kullanımı” projesi, o günden bugüne yaygınlaşarak sürmektedir. Proje, çiftçinin kendi tercih ettiği şekilde gübrelediği bir tarla ile, hemen bitişiğinde en doğru kompozisyonda gübrelemenin yapıldığı bir başka tarla arasındaki verim farkını somut şekilde çiftçilere göstermeyi amaçlamaktadır. Bu sayede, çiftçilerin doğru ve dengeli gübre kullanımına yönlendirilmesi hedeflenmektedir.

2012 yılında mısır, pamuk ve ayçiçeği ile başlayan proje, daha sonra buğday denemeleriyle sürmüştür. Tamamlanan denemelere ait toprak, bitki ve kalite analizleri sonuç raporları haline getirilmekte ve bilimsel çevrelerle paylaşılmaktadır.

Proje kapsamında yapılan çalışmaları ve sonuçlarını daha geniş kitlelerle paylaşmak amacıyla, tarlalarını deneme uygulamalarına açan üç buğday üreticisi ailenin yaşamı 2013 yılında “Buğday Belgeseli” adıyla kısa bir film haline getirilmiştir. Belgeselde, buğdayın tohumdan sofraya uzanan serüveni, çiftçi ailelerin buğdaya doğrudan bağlı yaşam öyküleriyle paralel bir kurguda anlatılmıştır. “Buğday Belgeseli”, Türkiye çapında birçok yerel kanalda yayınlanarak geniş bir izleyici kitlesine ulaşmıştır.