İzin Tercihlerini Özelleştir

Çerezleri, platformumuzda verimli bir şekilde gezinmenize ve belirli işlevleri gerçekleştirmenize yardımcı olmak için kullanıyoruz. Aşağıda her bir izin kategorisi altında, tüm çerezler hakkında ayrıntılı bilgi bulacaksınız.

"Gerekli" olarak kategorize edilen çerezler, sitenin temel işlevlerinin gerçekleştirilmesinde vazgeçilemez nitelikte olduklarından tarayıcınızda saklanır. ... 

Her Zaman Aktif

Gerekli çerezler, web sitesinin temel işlevleri için çok önemlidir ve web sitesi bunlar olmadan amaçlandığı şekilde çalışmayacaktır.Bu çerezler kişisel olarak tanımlanabilecek herhangi bir veriyi saklamaz.

İşlevsel çerezler, web sitesinin içeriğini sosyal medya platformlarında paylaşmak, geri bildirim toplamak ve diğer üçüncü taraf özellikleri gibi belirli işlevlerin gerçekleştirilmesine yardımcı olur.

Görüntülenecek çerez yok.

Analitik çerezler, ziyaretçilerin web sitesiyle nasıl etkileşime girdiğini anlamak için kullanılır. Bu çerezler, ziyaretçi sayısı, hemen çıkma oranı, trafik kaynağı vb. Gibi ölçümler hakkında bilgi sağlamaya yardımcı olur.

Performans çerezleri, ziyaretçilere daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmaya yardımcı olan web sitesinin temel performans indekslerini anlamak ve analiz etmek için kullanılır.

Görüntülenecek çerez yok.

Reklam çerezleri, ziyaretçilere daha önce ziyaret ettikleri sayfalara göre özelleştirilmiş reklamlar sunmak ve reklam kampanyasının etkinliğini analiz etmek için kullanılır.

Görüntülenecek çerez yok.

Toros Ar-Ge Merkezi üniversite sanayi işbirliğinin geliştirilmesine yönelik faaliyetlerine devam ediyor
Toros Tarım Ar-Ge Merkezi, Doç. Dr. Bülent Erenoğlu’nun davetiyle Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Programı kapsamında verilen Mesleki Uygulama dersine özel bir sunumla katıldı.

Derste, Toros Ar-Ge Müdürü Didem Tümük, Ziraat Mühendisliği öğrencilerine Toros Tarım ve Ar-Ge Merkezi’nde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ayrıca öğrencilerle Yeşil Mutabakat stratejisiyle beraber gelen yenilikler, değişiklikler, sürdürülebilir tarım faaliyetleri ve sektörde ihtiyaç duyulan yetkinliklerle ilgili olarak da bilgi paylaşımı yapıldı.