Previous Page  4 / 48 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 4 / 48 Next Page
Page Background

4

HABERLER

g

Tarım teknolojilerinde Avrasya’nın en büyük tarım fuarı olan

Growtech Eurasia 2013, üreticilerle sektörün önde gelen firmalarını

13. kez bir araya getirdi. 4-7 Aralık tarihleri arasında Antalya Expo

Center’da gerçekleştirilen fuarda Toros Tarım, pazara sunduğu ürünle-

ri bir kez daha ziyaretçilere tanıtma imkânı buldu. Growtech Eurasia

2013, 300’ün üzerinde uluslararası markayı ve 650’nin üzerinde ulusal

ve uluslararası firmayı fuar çatısı altında buluşturdu. Fuar, 52 ülkeden

70 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırladı. Tarım alanındaki son gelişmele-

rin sunulduğu fuarda sergilenen ürün ve teknolojiler, ziyaretçiler tara-

fından ilgiyle takip edildi.

Toros Tarım, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da fuarın ilgi odağınday-

dı. Başta klasik gübreler olmak üzere tüm bitki besin maddelerinin ser-

gilendiği Toros standında, suda eriyen özel gübreler, mikro besin ele-

mentleri ve buğday tohumlukları en çok ilgi çeken ürünler arasındaydı.

Fuarda ayrıca, Agripark bünyesinde kök meristeminden patates to-

hum üretiminin nasıl yapıldığı orijinal materyallerle gösterilerek, ziya-

retçilere Toros Tarım’ın teknolojik yüzü de tanıtıldı. Ziyaretçilere, pa-

tates çeşitlerine ilişkin teknik konularda detaylı bilgi sunuldu.

Toros, bir kez daha

Growtech Eurasia Fuarı’nda

Türkiye tarım sektörünün en büyük organizasyonlarından

biri olan 13. Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları,

Çiçekçilik ve Teknolojileri Fuarı Growtech Eurasia 2013,

4-7 Aralık tarihleri arasında Antalya Expo Center’da

gerçekleştirildi. Toros Tarım, fuarda büyük bir ziyaretçi

kitlesine ürünlerini tanıtma imkânı buldu.

“Şantiyede proje müdüründen sonra en önemli adam...”

g

Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Özde-

mir, yemek yazarı Sahrap Soysal’ın

Yemek Sohbeti

adlı televizyon prog-

ramına konuk oldu. D-Smart ve Digitürk platformlarında yer alan

Planet Mutfak kanalında yayınlanan programda, kariyeri boyunca

dünyanın dört bir yanına seyahat eden Ümit Özdemir, Soysal’a yaşadı-

ğı farklı yemek deneyimlerini anlattı. Özdemir, Tekfen şantiyelerinde

yemeğe verilen önemi de şöyle vurguladı:

“Tekfen Holding olarak, çalışanların yemeklerden memnun kalmasına

önem veriyoruz. Özellikle şantiyelerde yemek bizim için en önemli ko-

nulardan biridir. Benim yurtdışındaki ilk şantiyem, Suudi Arabistan’ın

güneyindeydi. 1981’de gitmiştim. Şartlar çok zordu. Biz oraya Bolu’dan

bir aşçı getirtmiştik. Bunu gören İtalyan ortaklarımız da kendi ülkele-

rinden bir şef getirttiler. Şantiyelerde, ‘Proje müdüründen sonra en

önemli adam aşçıdır’ diye bir söz vardır.”