|
GÜBRELEMEDE DİKKAT EDİLECEK GENEL HUSUSLAR |
10-11 |
|
DAMLA SULAMA İLE GÜBRELEMEDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR |
12-13 |
|
YAPRAKTAN GÜBRELEMEDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR |
12-13 |
|
KLASİK GÜBRELER |
14-15 |
|
SUDA ERİYEN GÜBRELER |
22-23 |
|
TARLA BİTKİLERİ |
28-29 |
|
BUĞDAY – ARPA |
30-31 |
|
MISIR (Dane ve Silajlık) |
38-39 |
|
PAMUK |
46-47 |
|
AYÇİÇEĞİ |
52-53 |
|
PATATES |
56-57 |
|
ŞEKER PANCARI |
60-61 |
|
ÇELTİK |
64-65 |
|
KANOLA (KOLZA) |
68-69 |
|
ASPİR |
72-73 |
|
YER FISTIĞI |
74-75 |
|
SOYA FASULYESİ |
76-77 |
|
YONCA |
80-81 |
|
TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLER |
82-83 |
|
BAHÇE BİTKİLERİ |
88-89 |
|
TURUNÇGİLLER |
90-91 |
|
ZEYTİN |
98-99 |
|
BAĞ |
104-105 |
|
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER |
110-111 |
|
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER |
118-119 |
|
FINDIK |
124-125 |
|
ÇİLEK |
128-129 |
|
MUZ |
132-133 |
|
BAHÇE BİTKİLERİ |
136-137 |
|
DOMATES |
138-139 |
|
HIYAR |
146-147 |
|
BİBER |
152-153 |
|
KAVUN – KARPUZ |
158-159 |
|
SOĞAN |
162-163 |
|
SARIMSAK |
164-165 |
|
BİRİM ÇEVİRME KATSAYILARI |
166-167 |


