İzin Tercihlerini Özelleştir

Çerezleri, platformumuzda verimli bir şekilde gezinmenize ve belirli işlevleri gerçekleştirmenize yardımcı olmak için kullanıyoruz. Aşağıda her bir izin kategorisi altında, tüm çerezler hakkında ayrıntılı bilgi bulacaksınız.

"Gerekli" olarak kategorize edilen çerezler, sitenin temel işlevlerinin gerçekleştirilmesinde vazgeçilemez nitelikte olduklarından tarayıcınızda saklanır. ... 

Her Zaman Aktif

Gerekli çerezler, web sitesinin temel işlevleri için çok önemlidir ve web sitesi bunlar olmadan amaçlandığı şekilde çalışmayacaktır.Bu çerezler kişisel olarak tanımlanabilecek herhangi bir veriyi saklamaz.

İşlevsel çerezler, web sitesinin içeriğini sosyal medya platformlarında paylaşmak, geri bildirim toplamak ve diğer üçüncü taraf özellikleri gibi belirli işlevlerin gerçekleştirilmesine yardımcı olur.

Görüntülenecek çerez yok.

Analitik çerezler, ziyaretçilerin web sitesiyle nasıl etkileşime girdiğini anlamak için kullanılır. Bu çerezler, ziyaretçi sayısı, hemen çıkma oranı, trafik kaynağı vb. Gibi ölçümler hakkında bilgi sağlamaya yardımcı olur.

Performans çerezleri, ziyaretçilere daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmaya yardımcı olan web sitesinin temel performans indekslerini anlamak ve analiz etmek için kullanılır.

Görüntülenecek çerez yok.

Reklam çerezleri, ziyaretçilere daha önce ziyaret ettikleri sayfalara göre özelleştirilmiş reklamlar sunmak ve reklam kampanyasının etkinliğini analiz etmek için kullanılır.

Görüntülenecek çerez yok.

Trakya Bölge Müdürlüğü

  • Bölge Müdürü Abdurrahman Yaylagül
  • (0 282) 263 08 38
  • (0 282) 263 08 41
  • Yavuz Mah. Şaraphane Cad. No:33-1 (DESOFİS) Kat: 3 No: 19 Süleymanpaşa/Tekirdağ
  • Bölgeye bağlı iller: Bilecik, Edirne, İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ, Yalova
    Ürün deseni: Trakya bölgesindeki illerden Edirne, İstanbul ve Kırklareli’nde buğday ve yağlık bitkiler (ayçiçeği ve kanola) / Edirne’de (İpsala, Uzunköprü) çeltik / Anadolu tarafındaki illerden Sakarya ve Kocaeli’nde fındık, mısır, meyvecilik, patates ve tahıl / Bilecik ve Yalova’da tahıl (buğday ve arpa).

Ege Bölge Müdürlüğü

  • Bölge Müdürü Ersan Sırlıbaş
  • (0 232) 375 52 65
  • (0 232) 375 89 61
  • Kazımdirik Mah. 296 Sok. No: 8 1. Blok Kat 4/404 Folkart Time, Bornova / İzmir
  • Bölgeye bağlı iller: Afyon, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Denizli, İzmir, Kütahya, Manisa, Uşak
    Ürün deseni: Hububat, mısır, pamuk, patates, zeytin, bağ ve meyve / Aydın, Manisa, Denizli ve İzmir’de pamuk, ikinci ürün olarak mısır, zeytin, patates ve tahıl ağırlıklı / Afyon, Uşak ve Kütahya’da tahıl ağırlıklı / Afyon hattında patates / Balıkesir, Bursa ve Çanakkale’de tahıl, mısır, zeytin ve çeltik ağırlıklı.

İç Anadolu Bölge Müdürlüğü

  • Bölge Müdürü Özgür Güler
  • (0 312) 286 80 61
  • (0 312) 286 80 34
  • Kızılırmak Mah. 1450. Sok. No: 3 D: 9-10 Çukurambar – Ankara
  • Bağlı iller: Aksaray, Ankara, Bartın, Bolu, Çankırı, Çorum, Düzce, Eskişehir, Karabük, Karaman, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Sivas, Yozgat, Zonguldak
    Ürün deseni: Ağırlıkla tahıl, ayrıca hububat, şekerpancarı, ayçiçeği, fasulye, nohut, soğan, patates, kabak, mısır, çeltik, fındık, sarımsak, sebze, meyve / Konya, Ankara, Eskişehir, Kayseri, Aksaray, Karaman ve Yozgat’ta hububatın yanı sıra şekerpancarı, mısır, patates, soğan, kabak, havuç, domates ve üzüm / Bolu, Düzce, Zonguldak ve Bartın’da ağırlıklı olarak fındık, hububatın yanı sıra patates, mısır ve tütün / Kastamonu’da ekonomik getirisi en yüksek ürün olarak sarımsak, ayrıca şekerpancarı, hububat ve endüstri bitkileri.

Karadeniz Bölge Müdürlüğü

  • Bölge Müdürü Yasin Seven
  • (0362) 431 34 34
  • (0 362) 420 07 78
  • Sanayi Mahallesi, Bakır Sitesi Caddesi No: 9/25 55300 Tekkeköy/Samsun
  • Bölgeye bağlı iller: Ağrı, Amasya, Ardahan, Artvin, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Giresun, Gümüşhane, Iğdır, Kars, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Tokat, Trabzon
    Ürün deseni: Hububat, şekerpancarı, çeltik, yem bitkileri, mısır, ayçiçeği, fındık, çay, soğan, patates, meyvecilik ve açık tarla sebzeciliği / Ağrı, Ardahan, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Gümüşhane ve Kars’ta yazlık ekimi yapılan tahıllar (ağırlıklı olarak arpa) başta olmak üzere şekerpancarı, yem bitkileri, patates ve sınırlı miktarda ayçiçeği ve mısır / Tokat, Samsun, Amasya, Sinop ve Iğdır’da tahıl başta olmak üzere çeltik, şekerpancarı, ayçiçeği, soğan, meyvecilik ve açık tarla sebzeciliği / Samsun, Ordu, Giresun ve Trabzon’da ağırlıklı olarak fındık / Trabzon, Rize ve Artvin’de ağırlıklı olarak çay.

Batı Akdeniz Bölge Müdürlüğü

  • Bölge Müdürü Tolga Çil
  • (0 242) 316 75 76
  • (0 242) 316 64 61
  • Yeşilbahçe Mahallesi, Metin Kasapoğlu Caddesi, Ercivan İş Merkezi, 1449 Sokak, Numara 2, 5 Nolu Bağımsız Bölüm, 07160, Muratpaşa / Antalya
  • Bölgeye bağlı iller: Antalya, Burdur, Isparta, Muğla
    Ürün deseni: Hububat, örtü altı ve açık alan sebze yetiştiriciliği, meyvecilik, mısır ve pamuk / Antalya’da örtü altı ve açık alan sebze yetiştiriciliği, hububat, narenciye, mısır ve pamuk / Burdur’da hububat, pancar, anason ve haşhaş / Isparta’da hububat ve meyvecilik / Muğla’da örtü altı ve açık alan sebze yetiştiriciliği, hububat, narenciye, mısır ve pamuk.

GAP Bölge Müdürlüğü

  • Bölge Müdürü İlker Çiçek
  • (0 414) 315 75 07
  • (0 414) 315 70 29
  • Kamberiye Mahallesi, Gazhane Mevkisi, Kadri Erdoğan Caddesi, Numara 10, BOSS Plaza, Kat 2, Daire 20, Haliliye / Şanlıurfa
  • Bölgeye bağlı iller: Adıyaman, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Hakkari, Malatya, Mardin, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Tunceli, Van
    Ürün deseni: Hububat, mısır, pamuk ve meyve / Urfa ve Mardin’de pamuk, 2. ürün olarak mısır ve hububat / Diyarbakır’da hububat, pamuk, 1. ürün olarak mısır ve karpuz / Malatya’da hububat ve kayısı / Elazığ’da hububatın yanı sıra üzüm yetiştiriciliği.

Akdeniz Bölge Müdürlüğü

  • Bölge Müdürü Seçil Tosun
  • (0 322) 502 29 31
  • (0 322) 429 17 37
  • Toros Tarım Agripark Yerleşkesi, Yenidam Mahallesi 6001 Sok., No:1/A Seyhan/ ADANA
  • Bölgeye bağlı iller: Adana, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Mersin, Nevşehir, Niğde, Osmaniye
    Ürün deseni: Hububat, mısır, pamuk, patates, narenciye ve örtü altı yetiştiriciliği / Adana, Osmaniye, Hatay ve Mersin’de tahıl ve pamuk (1. ve 2. ürün), mısır (1. ve 2. ürün), karpuz, yeşil sebze grubu, narenciye ve patates / Niğde ve Nevşehir’de patates ve tahıl / Gaziantep, Kahramanmaraş ve Kilis’te tahıl, antepfıstığı, zeytin, pamuk ve mısır (ağırlıklı olarak 2. ürün) / Mersin’de tahıl, mısır ve pamuk (1. ve 2. ürün), narenciye ve örtü altı yetiştiriciliği.